18 Nisan 2016 Pazartesi

Ice Cube Donald Trump Hakkında Konuştu

Amerika'nın yeni başkanı, malum sadece Amerikan halkının kaderini değil tüm dünyanın kaderini etkileyecek. Peki halkın bir kısmının neden Donald Trump'ı desteklediğini hiç düşündünüz mü? O'Shea Jackson'ın bu konudaki yorumuna birlikte göz atalım.

Bloomberg'e bir röportaj veren Ice Cube, ABD'de başkanlık için yarışan Donald Trump hakkında, "Trump, Amerikanların sevdiği şey. Trump, Amerikanların olmak istediği şey; zengin, güçlü; istediğini yap, istediğini söyle, istediğin gibi ol tarzında - bu hep Amerikan rüyası gibi bir şeydi," dedi.




"Rich, powerful, do what you wanna do, say what you wanna say, be how you wanna be — that's kind of been like the American dream."

Ünlü rapper/oyuncu sözlerine, "Herkesin gözüne patron gibi gözüküyor ve Amerikanlar patronları olmasına bayılırlar," diyerek devam etti.

"He looks like a boss to everybody, and Americans love to have a boss."

Trump'ın zenginliğinin fakirleri anlamakta güçlük yaratacağını vurgulayan Ice Cube, "Fakir insanlara ya da zorluklarla yaşayan insanlara yardım etmek için bir şeyler yapacağını düşünüyor muyum? Hayır, çünkü o zengin beyaz bir adam," diye ekledi. "O hep zengindi. Zengin olman, seni kötü biri yapmaz, bunu iddia etmiyorum. Ama demek istediğim, nasıl empati kurabilir ki?"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder