1 Nisan 2015 Çarşamba

Yeni Artist: Summer Cannibals

Yeni Artist bölümümüzde yeni ve/veya henüz keşfetmediğiniz isimleri tanıtmaya devam ediyoruz. Bugün bahsedeceğimiz grup, Summer Cannibals.


Portland, Oregonlu rock grubu, Jessica Boudreaux, Marc Swart, Devon Shirley ve Jenny Logan'dan oluşuyor.

Diskografilerinde henüz iki stüdyo albümü bulunan grup, ilk çıkışını 2013 yılında No Makeup ile yaptı. Willamette Week'in "En İyi Yeni Grup" listesinde ikinci sıraya yerleşmeleri de bu dönemde oluyor. Bu sene ise yeni albümleri Show Us Your Mind ile müzik severlerin karşısındalar. Grubu 2012'de kuran gitarist/vokalist Jessica Boudreaux, albüm için şunları söylüyor:


"Uzun süredir yapılan türde bir müzik. Yepyeni bir şey keşfetmiş falan değiliz. Ama hayat kısa. Neden kendini özgür, çılgın ve her şeyi yapabilecekmişsin gibi hissettiren müziği yapmayasın ki?"

Belki de daha iddialı konuşmalıydı! Çünkü Summer Cannibals'ın kimi zaman punk esintileri taşıyan akılda kalıcı müziği gerçekten gitar riff'leriyle dinleyeni motive eden, ateşleyen türden.

Grubun enerjisini hissetmek ve özellikle Jessica'nın gitar çalma konusunda ne kadar başarılı olduğuna tanık olmak için sene başında kaydedilen Opbmusic studio sessions'taki üç şarkılık canlı performanslarını mutlaka izlemelisiniz.

Grubu sosyal medyada takip etmek isterseniz, resmi Facebook sayfasına tıklayın. 


Dinleyin/İzleyin:
Albümleri Spotify'da dinlemek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanın:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder