4 Ağustos 2015 Salı

Leona Lewis'in Yeni Albümü ''I AM ''

Leona Lewis benim için yaşayan en güzel ve en güçlü seslerden biri. Müzik ne kadar yüksek olursa olsun onun sesini yine duyabilirim hissi uyandırıyor bende. Spirit ile müzik dünyasına ses getiren, Echo albümü ile, Spirit'e nazaran daha az ama yinede sağlam başarı sağlayan Leona, 2012 yılında çıkarttığı Glassheart albümü ile hayal kırıklığına uğradı. 2013 yılında da bir Noel albümü yapan şarkıcı için yeni heyeacan Eylül ayında çıkacak olan I Am albümü.

Birçok eleştirmen tarafından başarılı gösterilen şarkıcıya doğru düzgün destek ve reklam sağlanamadığı için başarısının gölgelendiği yorumu geliyor. Kesinlikle katılıyorum. Leona çok daha iyi yerleri hak ediyor.


I Am albümünden ilk parça Fire Under My Feet oldu. Rolling In The Deep'e çok fazla benzediği eleştirileri yapılsa da, Fire Under My Feet'i daha başarılı buluyorum. Gospel, Rock ve Pop müzik karışımına sahip müzik heyecan ve dans isteğimizi körüklüyor. İngiltere listelerinde pek fazla tutunamayıp 51 numaradan girdiği listeden ikinci hafta yer bulamadı. Ancak tekli Amerika'da Billboard Hot Dance Clup Song listesinde 5 numaraya kadar yükselerek, İngiltere'den olduğundan daha başarılı oldu.



Buradan sonra İngiltere'de I Am şarkısını, Amerika'da ise Thunder şarkısını tekli olarak yayınladı. I Am şarkısı yavaş ancak çok sağlam müzik kalitesine sahip. Thunder tanıtımlarında sürekli akustik olarak söyledi. Bu yüzden Country sevenlere de hitap ediyor. Üç şarkıda da Leona'nın yüksek vokalini duyabiliyoruz.
Şu an Amerika'daki Thunder tanıtımlarına ağırlık veren şarkıcı, anlaşılan klip çekimlerini de tamamlamış. Şarkıları mutlaka dinleyin, eminim sizde benim gibi albümü sabırsızlıkla bekleyeceksiniz. 

Fire Under My Feet şarkısını Spotify'da dinlemek için buraya.
Thunder şarkısını Spotify'da dinlemek için buraya.
I Am şarkısını Spotify'da dinlemek için buraya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder